مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 بهمن 1403 ساعت 12:452025-01-22سياسي

در زمینه نشان دادن پیشرفت ها کم کاریم/ به یک کار مهم رسانه ای نیاز داریم


رهبر انقلاب اسلامی در جمع تولیدکنندگان و فعالان بخش خصوص رویداد ملی «پیشگامان پیشرفت»فرمودند: ما به یک کار مهم رسانه ای نیاز داریم.

آیا این پیشرفت هایی که شما اینجا گزارش دادید و ما شنیدیم، - به گزارش تابناک، در ادامه ی رویداد پیشگامان پیشرفت ، صبح امروز (چهارشنبه)، جمعی از تولیدکنندگان و فعالان بخش خصوصی با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

رهبر انقلاب اسلامی در جمع تولیدکنندگان و فعالان بخش خصوص رویداد ملی پیشگامان پیشرفت فرمودند: ما به یک کار مهم رسانه ای نیاز داریم.

آیا این پیشرفت هایی که شما اینجا گزارش دادید و ما شنیدیم، جوان های ما و دانشجویان ما می دانند؟ کسانی که مایل اند در کشور فعالیت کنند، اثر بگذارند و توانایی هایی در خود می بینند، آنها می دانند که می توان یک واحد کوچکی را مثلاً در یک شهر کوچک به وجود آورد و بعد از مدتی آن را به چندین ده برابر افزایش داد؟ پیشرفت این را خبر دارند؟ ایشان ادامه دادند: ما در زمینه ی نشان دادن پیشرفت ها و تحقق آرزوها کم کاریم.

یک کار رسانه ای لازم است.

این یک فصل جداگانه ایست که باید بنشینند در این زمینه بحث کنند و فکر کنند.

مقام معظم رهبری در ادامه خاطرنشان کردند: نمایشگاهی دیروز مشاهده کردم، در حالی که بخش کوچکی از واقعیت کشور را نمایش میداد، نشا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در زمینه نشان دادن پیشرفت ها کم کاریم/ به یک کار مهم رسانه ای نیاز داریم

در زمینه نشان دادن پیشرفت ها کم کاریم/ به یک کار مهم رسانه ای نیاز داریم