مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 بهمن 1403 ساعت 17:102025-02-09سياسي

افتتاح نمایشگاه دستاوردهای افراد دارای معلولیت در برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه


با حضور مشاور رییس سازمان بهزیستی کشور نمایشگاه دستاوردهای افراد دارای معلولیت در برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه در یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد.

- ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد با حضور مشاور رییس سازمان بهزیستی کشور نمایشگاه دستاوردهای افراد دارای معلولیت در برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه در یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد.

محمد کریم آریا، مشاور رییس سازمان بهزیستی کشور در این افتتاحیه گفت: بحث اشتغال یکی از مؤلفه های اصلی توانمند سازی محسوب می شود که در این زمینه نیاز است که سازمان بهزیستی قبل و حین اشتغال حمایت های لازم را به عمل آورد و بعد از اشتغال نیز از شغل ایجاد شده صیانت کند.

وی افزود: اشتغال ناقص در بعضی موارد منجر به آسیب هایی می شود و مشکلاتی را ایجاد می کند پس می توانیم بگوییم صیانت از اشتغال مهمتر از ایجاد یک اشتغال ناقص، ناپایدار و بی ثبات است.

آریا تاکید کرد: امیدواریم در همه عرصه ها موضوع اشتغال و سایر مؤلفه های توانمندسازی به خوبی برای جامعه هدف اجرا شود.

همچنین اسماعیل دامیار، مدیرکل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد در این مراسم گفت: در جهت تقدیر و تشکر از دست ساخته های معلولین استان کهگیلویه و بویراحمد، نمایشگاهی از آثار و دستاوردهای جامعه هدف برگزار شده است که


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح نمایشگاه دستاوردهای افراد دارای معلولیت در برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه

افتتاح نمایشگاه دستاوردهای افراد دارای معلولیت در برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه