مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 بهمن 1403 ساعت 08:252025-01-21سياسي

آقای رییس جمهور؛ مذاکره با آمریکا را به رفراندوم بگذارید


آقای پزشکیان برای اطمینان بیشتر از مسیری که برای مذاکره انتخاب کرده اید، می توانید به نظرسنجی معتبر از مردم و نخبگان اقدام کنید تا با اعتمادبه نفس بیشتری مسیر را ادامه دهید.

- به گزارش تابناک به نقل از روزنامه شرق؛ لطفا مذاکره کنید، لطفا توافق کنید از رییس جمهور خواست درباره مذاکره با آمریکا به تصمیم برسد.

در بخشی از این یادداشت آمده است: آقای پزشکیان، لطفا ضمن احترام به دیدگاه های منتقدان واقعی مذاکره، به هیاهو و جوسازی های کاسبان تحریم و اقلیتی که در دو دهه گذشته با سیاست های ماجراجویانه و تندروی ها و نابخردی های خود، پرونده ایران را به شورای امنیت بردند و زمینه ساز تحریم های خانمان سوز علیه ملت ایران شدند و امروز هم طلبکارانه دولت را تحت فشار قرار می دهند و از مذاکره منع می کنند، توجه نکنید.

رییس جمهور قرار است هم به وعده خود برای تعامل با جهان عمل کند و هم صدای کسانی را بشنود که در چند انتخابات اخیر به نشانه اعتراض به همان سیاست های اقلیت اندک، پای صندوق های رأی حاضر نشدند.

لذا بدون فوت وقت لطفا هم مذاکره کنید و هم توافق .

این منطق دیرین و پیام رسای فرهنگ و تمدن و ملت بزرگ ایران است که شایسته زندگی بهتر و امیدوارانه تر و سربلندتر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آقای رییس جمهور؛ مذاکره با آمریکا را به رفراندوم بگذارید

آقای رییس جمهور؛ مذاکره با آمریکا را به رفراندوم بگذارید