مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 بهمن 1403 ساعت 17:052025-01-28سياسي

اجرای دقیق امر به معروف نیازمند افراد خوش فکر و خلّاق است


نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: امر به معروف و نهی از منکر کار بسیار دقیق و حساسی است و برای اجرای دقیق این فریضه باید از افراد خوش فکر و خلّاق استفاده کرد.

- زنجان-نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: امر به معروف و نهی از منکر کار بسیار دقیق و حساسی است و برای اجرای دقیق این فریضه باید از افراد خوش فکر و خلّاق استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام مصطفی حسینی در بازدید از ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، افزود: در مسأله امر به معروف و نهی از منکر نیازمند انجام مطالعات مختلف هستیم.

وی ادامه داد: برای اینکه این رسالت دینی به نحو احسن انجام شود با طراحی و فضاسازی صحیح می توانیم زمینه اجرای این واجب فراموش شده را فراهم کنیم.

حجت الاسلام حسینی به اهمیت نقش آفرینی گروه های متخصص مردمی در حوزه امر به معروف اشاره کرد و گفت: اگر گروه های مردمی متخصص در حوزه امر به معروف ورود کنند خلأیی که امروز در جامعه شاهد آن هستیم رفع خواهد شد، از این رو ستاد امر به معروف باید زمینه این ورود را فراهم سازد.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان در این بازدید از نزدیک در جریان برنامه ها و فعالیت های ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قرار گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای دقیق امر به معروف نیازمند افراد خوش فکر و خلّاق است

اجرای دقیق امر به معروف نیازمند افراد خوش فکر و خلّاق است