مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 دی 1403 ساعت 08:502025-01-12بين الملل

اسلواکی: زلنسکی باید دست از تکدی گری و اخاذی بردارد


نخست وزیر اسلواکی با حمله به رییس جمهور اوکراین گفت که «تکدی گری و اخاذی» وی باید متوقف شود.

- نخست وزیر اسلواکی با حمله به رییس جمهور اوکراین گفت که تکدی گری و اخاذی وی باید متوقف شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، رابرت فیکو، نخست وزیر اسلواکی که همواره آشکارا از ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین انتقاد کرده است، بار دیگر با حمله به زلنسکی خواستار توقف اخاذی های او شد.

روابط بین براتیسلاوا و کی یف پس از تصمیم اوکراین برای قطع انتقال گاز روسیه از طریق این کشور به اسلواکی، تیره و تار شده است.

فیکو در جریان نشستی با اعضای کمیته روابط خارجی پارلمان اسلواکی گفت: برای فشردن دست زلنسکی اینجا نیستم و اذعان می کنم که گاهی اوقات از او حالم بهم می خورد! وی افزود: او در سراسر اروپا پرسه می زند و با گدایی و اخاذی، از دیگران درخواست پول می کند! این کارها باید متوقف شود! فیکو همواره یکی از منتقدان کمک غرب به اوکراین بوده و تاکید کرده است که اوکراین نمی تواند امیدوار به شکست روسیه در میدان نبرد باشد و در عوض باید به دنبال راه حلی دیپماتیک برای حل و فصل جنگ باشد.

نخست وزیر اسلواکی بلافاصله پس از روی کار آمدن در سال 2023، کمک نظامی به اوکراین را متوقف کرد و متعهد شد که الحاق احتمالی کی یف به ناتو را وتو خواهد کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اسلواکی: زلنسکی باید دست از تکدی گری و اخاذی بردارد

اسلواکی: زلنسکی باید دست از تکدی گری و اخاذی بردارد