مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 دی 1403 ساعت 22:002025-01-13بين الملل

واکنش وزیر خارجه مجارستان درباره حمله به خط لوله ترک استریم


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزیر امور خارجه مجارستان، پیتر سیارتو، روز دوشنبه در واکنش به گزارش هایی از روسیه مبنی بر تلاش کی یف برای از کار انداختن خط لوله ترک استریم با پهپاد های انتحاری، - پیتر سیجارتو وزیر امور خارجه مجارستان خواستار حفاظت از خط لوله گاز ترک استریم شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزیر امور خارجه مجارستان، پیتر سیارتو، روز دوشنبه در واکنش به گزارش هایی از روسیه مبنی بر تلاش کی یف برای از کار انداختن خط لوله ترک استریم با پهپاد های انتحاری، اعلام کرد: بوداپست هرگونه تلاش برای خرابکاری در تأمین انرژی خود را به عنوان تضعیف حاکمیت ملی تلقی می کند بر اساس ادعای ارتش روسیه، اوکراین روز شنبه با استفاده از 9 پهپاد ایستگاه کمپرسور گاز روسکایا در منطقه کراسنودار روسیه هدف قرار داده است.

این تأسیسات گاز طبیعی را از طریق دریای سیاه به ترکیه انتقال می دهد و بخشی از آن به اتحادیه اروپا از جمله مجارستان منتقل می شود.

روابط مجارستان و اوکراین به دلیل مخالفت بوداپست با درخواست های کی یف برای افزایش کمک های نظامی دچار تنش شده است.

مجارستان تأکید کرده که در حالی که رویکرد نظامی شکست خورده است، کشور های عضو اتحادیه اروپا با تنبیه مسکو از طریق تحریم ها به اقتصاد خود آسیب وارد کرده اند، زیر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واکنش وزیر خارجه مجارستان درباره حمله به خط لوله ترک استریم

واکنش وزیر خارجه مجارستان درباره حمله به خط لوله ترک استریم