مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 دی 1403 ساعت 16:062025-01-18فرهنگي

روایتی از یک دکتر جراح اطفال که مرزها را کنار گذاشت و به غزه رفت


به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلم مستند «دکتر تانر» به کارگردانی محمد مجیدپور و تهیه کنندگی مصطفی شوقی صبح شنبه 29 دی همزمان با روز غزه در کافه فلسطین نمایش داده شد.

- پس از اکران فیلم مستند دکتر تانر در کافه فلسطین، تانر کاماجی بیان کرد که مردم غزه و فلسطین به دنیا یاد دادند یهودها بیش از 75 سال است که پشت یک نقاب دروغین پنهان شده اند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلم مستند دکتر تانر به کارگردانی محمد مجیدپور و تهیه کنندگی مصطفی شوقی صبح شنبه 29 دی همزمان با روز غزه در کافه فلسطین نمایش داده شد.

در این اکران، دکتر تانر کاماجی سوژه اصلی این فیلم مستند، محمد مجیدپور کارگردان و مصطفی شوقی تهیه کننده اثر، سعید و وحید فرجی مستندساز و جمعی دیگر از فیلمسازان و فعالان حامی فلسطین حضور داشتند.

مصطفی شوقی رییس خانه مستند و تهیه کننده فیلم قبل از اکران فیلم در سخنانی گفت: این فیلم مستند، روایت زندگی و تلاش های انسانی دکتر تانر کاماجی پزشک جراح اطفال و اهل ترکیه است که پس از ماجرای 7 اکتبر به همراه گروهی از پزشکان بین المللی به صورت داوطلبانه از ترکیه به غزه می رود و در سفر ماجراهای مختلفی رقم می خورد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روایتی از یک دکتر جراح اطفال که مرزها را کنار گذاشت و به غزه رفت

روایتی از یک دکتر جراح اطفال که مرزها را کنار گذاشت و به غزه رفت