مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 دی 1403 ساعت 12:452025-01-12سياسي

شرکت ها نیازهای پژوهشی خود را از طریق سامانه «ساتع» به اشتراک بگذارند


مدیر صندوق شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه رازی کرمانشاه از اجرای طرح «ساتع» در صندوق شورای عالی عتف خبر داد و گفت: در حال حاضر برنامه فعال ما طرح «ساتع» است که حمایت های خوبی از دانشگاه ها به عمل می آورد.

- شرکت ها نیازهای پژوهشی خود را از طریق سامانه ساتع به اشتراک بگذارند مدیر صندوق شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه رازی کرمانشاه از اجرای طرح ساتع در صندوق شورای عالی عتف خبر داد و گفت: در حال حاضر برنامه فعال ما طرح ساتع است که حمایت های خوبی از دانشگاه ها به عمل می آورد.

به گزارش ایسنا، محمدحسین بهشتی مدیر صندوق شورای عالی عتف، جمال فتح الهی سرپرست دانشگاه، معاونین پژوهش و فناوری، اداری مالی و مدیریت منابع، آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیران حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه در این جلسه حضور داشتند.

جمال فتح الهی، سرپرست دانشگاه رازی کرمانشاه در این نشست ضمن خیرمقدم به بهشتی و حاضرین در جلسه، در سخنانی توضیحاتی در خصوص وضعیت توسعه استان کرمانشاه و ظرفیت های دانشگاه رازی ارائه کرد.

فتح الهی مقدمه ای بر پارادوکس توسعه استان کرمانشاه شرح داد و افزود: استان کرمانشاه 2.

44 درصد از جمعیت، 1.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شرکت ها نیازهای پژوهشی خود را از طریق سامانه «ساتع» به اشتراک بگذارند

شرکت ها نیازهای پژوهشی خود را از طریق سامانه «ساتع» به اشتراک بگذارند