مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 دی 1403 ساعت 10:102024-12-25سياسي

حل مشکلات کشور با تعامل صنعت و دانشگاه/ استفاده از هوش مصنوعی برای رفع ناترازی انرژی


دبیر ستاد توسعه فناوری های هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه برای رفع مشکلات کشور باید 2 نهاد دانشگاه و صنعت به هم نزدیک شوند، - ایسنا/فارس دبیر ستاد توسعه فناوری های هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه برای رفع مشکلات کشور باید 2 نهاد دانشگاه و صنعت به هم نزدیک شوند، بر ضرورت این تعامل تأکید کرد.

بهروز مینایی بیدگلی در حاشیه برنامه دومین کنفرانس بین المللی هوش مصنوعی و مهندسی نرم افزار دانشگاه شیراز، در گفت وگو با خبرنگار ایسنا بیان کرد: گروه هوش مصنوعی دانشگاه شیراز سابقه 50 سال مهندسی کامپیوتر را دارند و از قدیمی ترین کسانی هستند که هوش مصنوعی را در ایران به راه انداختند.

وی ارتباط صنعت با دانشگاه و حل چالش های اساسی کشور را نکته مهمی دانست که در این همایش، مطرح شده و به آن پرداخته می شود.

مینایی بیدگلی بر ضرورت پیوند هوش مصنوعی با دانشگاه و صنعت تأکید کرد و گفت: پیوند بین دانشگاه و صنعت در جوامع امروز از ضروریات است و نزدیکی شدن این دو نهاد با یک دیگر می تواند از آورده این گونه همایش ها باشد.

دبیر ستاد توسعه فناوری های هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: چالش درمان و سلامت یکی از حوزه هایی است که دانشگاه علوم پزشکی به آن ورود


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حل مشکلات کشور با تعامل صنعت و دانشگاه/ استفاده از هوش مصنوعی برای رفع ناترازی انرژی

حل مشکلات کشور با تعامل صنعت و دانشگاه/ استفاده از هوش مصنوعی برای رفع ناترازی انرژی