مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 دی 1403 ساعت 03:202024-12-24اقتصادي

«بم» زخمیِ لرزش زمین/کاهش 10 درصدی خسارات سوانح با رعایت ملاحظات پیشگیرانه


زلزله بزرگ 6.

5 بم استان کرمان در 21 سال قبل در حالی رخ داد که تا پیش از آن هیچ زمینلرزه ای در آن به ثبت نرسیده بود و به باور متخصصان این حوزه با ملاحظات پیشگیرانه می توان 5 تا 10 برابر از میزان خسارت های جانی و مالی در سوانح طبیعی و انسانی کاست؛ - بم زخمیِ لرزش زمین/کاهش 10 درصدی خسارات سوانح با رعایت ملاحظات پیشگیرانه زلزله بزرگ 6.

5 بم استان کرمان در 21 سال قبل در حالی رخ داد که تا پیش از آن هیچ زمینلرزه ای در آن به ثبت نرسیده بود و به باور متخصصان این حوزه با ملاحظات پیشگیرانه می توان 5 تا 10 برابر از میزان خسارت های جانی و مالی در سوانح طبیعی و انسانی کاست؛ چرا که واقعیت را نه می توان فراموش کرد و نه می توان با انعکاس آن از سر ستیز درآمد، با واقعیت ها باید با روش علمی مواجه شویم و به تدریج از  ریسک ناشی از سوانح در کشور بکاهیم.

به گزارش ایسنا، در ساعت 5 و 26 دقیقه زمینلرزه قوی و بسیار ویرانگر در شهر تاریخی بم استان کرمان با بزرگای گشتاوری 6.

5 به وقوع پیوست.

بررسی محققان حاکی از آن است که رخداد زمینلرزه 5 دی 1382 بم ناشی از حرکت گسل بم بوده، در حالی که بررسی لرزه خیزی تاریخی بم نشان می دهد که هیچ زمینلرزه تاریخی در محدوده این شهر تا آن زمان گزارش نشده بود، شاهد این ادعا ارگ بم است که تا قبل از رخداد زلزله 5 دی 1382، با بیش از 2000 سال قدمت تاریخی سا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«بم» زخمیِ لرزش زمین/کاهش 10 درصدی خسارات سوانح با رعایت ملاحظات پیشگیرانه

«بم» زخمیِ لرزش زمین/کاهش 10 درصدی خسارات سوانح با رعایت ملاحظات پیشگیرانه