مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 دی 1403 ساعت 15:352025-01-04فرهنگي

ماجرای علاقه حاج قاسم به یک شعر؛ هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست


شهید امیرعبداللهیان می گفت در سوریه جلسه ای با حاج قاسم داشتیم که جلسه خیلی تلخی بود.

در ماشین حاج قاسم مدام تکرار می کرد «هرکه را صبح شهادت نیست، - ماجرای علاقه حاج قاسم به یک شعر؛ هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست شهید امیرعبداللهیان می گفت در سوریه جلسه ای با حاج قاسم داشتیم که جلسه خیلی تلخی بود.

در ماشین حاج قاسم مدام تکرار می کرد هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست.

.

خبرگزاری مهر ، گروه فرهنگ و ادب _ جواد شیخ الاسلامی: سیدمحمدمهدی شفیعی شاعر اهوازی و متولد 13 شهریور 1370 است.

از این شاعر پیش از این کتاب مرز ما عشق است توسط انتشارات شهرستان ادب منتشر شده است.

اسم اولین کتاب شفیعی برگرفته از غزلی درباره مدافعان حرم است که بارها مورد توجه حاج قاسم قرار گرفته بود.

غزلی با ردیف چه فرقی می کند که از زمان انتشار تا امروز به بهانه ها و مناسبت های مختلف زمزمه اهل شعر و ادبیات می شود.

به بهانه روزهای سالگرد شهادت شهید سلیمانی گفتگویی با این شاعر داشتیم تا درباره بهانه سرایش این شعر و توجه خاص حاج قاسم به شعر شفیعی گفتگو کنیم.

در ادامه متن شروح این گفتگو را می خوانید؛ * آقای شفیعی، شما یک بخت بزرگ در زندگی ادبی دارید و آن هم توجه خاص شهید سلیمانی به غزلی از شماست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماجرای علاقه حاج قاسم به یک شعر؛ هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست

ماجرای علاقه حاج قاسم به یک شعر؛ هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست