مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 دی 1403 ساعت 15:202025-01-17سياسي

امام جمعه بندرعباس: از فشارهای احتمالی برای گرفتن مناصب جلوگیری شود


امام جمعه بندرعباس با اشاره به روی کار آمدن استاندار بومی گفت: از فشارهای احتمالی برای گرفتن مناصب و پست ها جلوگیری شود.

- بندرعباس- امام جمعه بندرعباس با اشاره به روی کار آمدن استاندار بومی گفت: از فشارهای احتمالی برای گرفتن مناصب و پست ها جلوگیری شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده، در خطبه های این هفته نماز جمعه بندرعباس به بررسی وضعیت غزه و فلسطین پرداخت و اظهار کرد: رزمندگان حماس و جهاد اسلامی به این نتیجه رسیده اند که نمی توانند به مذاکرات با صهیونیست ها و هم پیمانانشان اعتماد کنند و تصمیمات کنونی صهیونیست ها برای حضور در میز مذاکره ناشی از استیصال آنان است نه قدرت و برتری.

وی همچنین به قطعنامه های تصویب شده در شورای امنیت و سازمان ملل برای پایان دادن به وضعیت جنگ غزه اشاره کرد و افزود: این قطعنامه ها به دلیل وتوی ایالات متحده، یکی از حامیان رژیم صهیونیستی، به فراموشی سپرده شده است.

آنان انتظار پیروزی داشته اند ولی متوجه شده اند که این امید واهی است.

امام جمعه بندرعباس سپس به مشکلات موجود در استان هرمزگان پرداخت و گفت: تغییر استاندار و قرار گرفتن یک نیروی بومی در رأس مدیریت عالی استان می تواند به وقوع اتفاقات خوب در استان منجر شود؛ البته این امر نیازمند تلاش مضاعف است و باید از فشاره


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام جمعه بندرعباس: از فشارهای احتمالی برای گرفتن مناصب جلوگیری شود

امام جمعه بندرعباس: از فشارهای احتمالی برای گرفتن مناصب جلوگیری شود