مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 آذر 1403 ساعت 08:552024-12-16بين الملل

گزارشی که رسانه های خارجی از جنگ عراق علیه ایران منتشر کردند


در سطح بین المللی، آمریکا به منظور پیش گیری از آثار ناشی از عدم موفقیت عراق، مشورت هایی را با متحدین خود آغاز کرده است.

آمریکا در پی ایجاد یک نیروی دریایی مشترک جهت محافظت از تنگه هرمز است.

- گزارشی که رسانه های خارجی از جنگ عراق علیه ایران منتشر کردند در سطح بین المللی، آمریکا به منظور پیش گیری از آثار ناشی از عدم موفقیت عراق، مشورت هایی را با متحدین خود آغاز کرده است.

آمریکا در پی ایجاد یک نیروی دریایی مشترک جهت محافظت از تنگه هرمز است.

به گزارش ایسنا، به نظر می رسد در جمهوری اسلامی اختلافات بر سر چگونگی ادامه جنگ و به کارگیری نیروها بالاگرفته است.

بنی صدر بر استفاده از ارتش و انجام عملیات کلاسیک تأکید دارد و تلاش می کند خود را یگانه حامی ارتش معرفی کرده و از این طریق موقعیت خود را در داخل کشور تثبیت کند.

در مقابل، نیروهای خط امام اتکا به جنگ های کلاسیک و جنگ افزارهای کلاسیک را کافی ندانسته، خواستار استفاده از شیوه های انقلابی و جنگ مردمی علیه عراق هستند.

از سوی دیگر استراتژی جنگ سریع عراق آثار شکست خود را کم کم نشان می دهد و رژیم عراق که موفق نشده به اهداف سه روزه خود در جنگ نائل آید و خود را رو در روی یک جنگ طولانی می بیند، تلاش گسترده ای را جهت دریافت سلاح از شوروی و فرانسه در پیش گرفته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گزارشی که رسانه های خارجی از جنگ عراق علیه ایران منتشر کردند

گزارشی که رسانه های خارجی از جنگ عراق علیه ایران منتشر کردند