مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 آذر 1403 ساعت 14:502024-11-29دانش

معاون آموزشی دانشگاه علامه : مهارت پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی رشته ها تعریف شود


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرتضی طاهری در کارگاه آموزشی «جستجوی پیشرفته در اینترنت با هوش مصنوعی» با اشاره به اهمیت مهارت افزایی در زمینه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، - در کارگاه آموزشی جستجوی پیشرفته در اینترنت با هوش مصنوعی ؛ معاون آموزشی دانشگاه علامه : مهارت پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی رشته ها تعریف شود معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی بر ضرورت تعریف مهارت جستجو و پژوهش با هوش مصنوعی به عنوان مکمل برنامه درسی رشته ها تاکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرتضی طاهری در کارگاه آموزشی جستجوی پیشرفته در اینترنت با هوش مصنوعی با اشاره به اهمیت مهارت افزایی در زمینه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، گفت: جستجوی مؤثر در منابع علمی و استفاده از منابع مرتبط، یک مهارت تخصصی و حیاتی است و دانشجویان باید توانایی تلخیص و نقد منابع را پیدا کنند.

وی با بیان اینکه هوش مصنوعی می تواند کار ها را تسهیل کند، افزود: البته استفاده از این امکان، نیاز به کنترل و نظارت دارد؛ بنابراین پیشنهاد می کنم دوره های بیشتری برای آموزش مهارت های جستجو و پژوهش با تمرکز بر کاربرد های هوش مصنوعی برگزار شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون آموزشی دانشگاه علامه : مهارت پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی رشته ها تعریف شود

معاون آموزشی دانشگاه علامه : مهارت پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی رشته ها تعریف شود