مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 آذر 1403 ساعت 18:302024-11-25اقتصادي

تعیین تکلیف 16 هزار هکتار از اراضی در کارگروه رفع تداخل ایلام


مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: در نشست کارگروه رفع تداخل استان ایلام، تعداد ده پلاک ثبتی جمعاً به مساحت 16 هزار هکتار در شهرستان های مهران و ایلام مطرح و تعیین تکلیف شد.

- ایسنا/ایلام مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: در نشست کارگروه رفع تداخل استان ایلام، تعداد ده پلاک ثبتی جمعاً به مساحت 16 هزار هکتار در شهرستان های مهران و ایلام مطرح و تعیین تکلیف شد.

اکبر نصری امروز دوشنبه 5 آذرماه 1403، در این نشست اظهار کرد: این تعداد پلاک ثبتی در شهرستان های مهران و ایلام مطرح شده که میزان 2 هزار و 878 هکتار به عنوان اراضی غیرملی (مستثنیات مردمی) و 13 هزار و 122 هکتار به عنوان اراضی ملی تثبیت شد.

مدیر امور اراضی استان ادامه داد: از میزان اراضی ملی نیز، یک هزار و شش هکتار قبل از اجرای رفع تداخل در محدوده اجرای ماده 56 قانون ملی شدن جنگل ها و مراتع بوده و پس از قطعی شدن نظر کارگروه رفع تداخل نسبت به این مساحت اراضی (1006 هکتار) رفع اختلاف شده و متصرفان این اراضی از مراجعه به محاکم برای اعتراض به ماده 56 بی نیاز می شوند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تعیین تکلیف 16 هزار هکتار از اراضی در کارگروه رفع تداخل ایلام

تعیین تکلیف 16 هزار هکتار از اراضی در کارگروه رفع تداخل ایلام