مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 آذر 1403 ساعت 00:252024-11-27اقتصادي

شرکت های نفتی و صنایع به مسئولیت های اجتماعی عمل کنند


استاندار خوزستان بر لزوم عمل شرکت های نفتی و صنایع به مسئولیت های اجتماعی تاکید کرد.

- اهواز - استاندار خوزستان بر لزوم عمل شرکت های نفتی و صنایع به مسئولیت های اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید محمدرضا موالی زاده در ادامه سفر به تهران و دیدار با مسؤولان کشوری و طرح موضوعات و مشکلات مختلف خوزستان با آن ها، امروز در دیدارهایی جداگانه با وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران دیدار و گفتگو کرد.

وی در این دیدارها، با تاکید بر لزوم عمل شرکت های نفتی و صنایع به مسئولیت های اجتماعی، اظهار کرد: اعتباراتی که توسط شرکت ها و صنایع به مسوولیت های اجتماعی باید تخصیص داده شود در قانون مشخص شده و قانون آن ها را لازم الاجرا کرده است.

موالی زاده افزود: اجرایی شدن قانون مسوولیت های اجتماعی سبب ایجاد رضایت مندی به ویژه در جوامع پیرامون صنایع خواهد شد.

استاندار خوزستان گفت: با توجه به اینکه مسؤولیت اجتماعی دارای چهارچوب و قانون های مشخصی است، پیروی از این اصول باید برای شرکت های نفتی و صنایع تبدیل به یک امر مهم شود موالی زاده بیان کرد: صنایع باید با استفاده از این قوانین تأثیرگذار، نسبت به محیط و تمامی ساکنان پیرامون خود، رفتار مناسبی داشته باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شرکت های نفتی و صنایع به مسئولیت های اجتماعی عمل کنند

شرکت های نفتی و صنایع به مسئولیت های اجتماعی عمل کنند