مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 آذر 1403 ساعت 09:452024-12-11سياسي

کاهش زمان رسیدگی به پرونده ها در شورای حل اختلاف استان به 28 روز


رییس مرکز توسعه حل اختلاف استان قزوین گفت: متوسط رسیدگی در استان 28 روز است که در مرکز استان 20 روز رسیده است و ما باید با صلح و سازش میزان ورودی به محاکم قضایی را کم کنیم.

- کاهش زمان رسیدگی به پرونده ها در شورای حل اختلاف استان به 28 روز قزوین- رییس مرکز توسعه حل اختلاف استان قزوین گفت: متوسط رسیدگی در استان 28 روز است که در مرکز استان 20 روز رسیده است و ما باید با صلح و سازش میزان ورودی به محاکم قضایی را کم کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حجت الاسلام محمد حیدری در جلسه پیگیری مشارکت مراجع مسؤول با نهادهای مردمی همکار در میانجیگری و صلح و سازش که با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان، نمایندگان دستگاه های اجرایی و انتظامی و سازمان های مردم نهاد برگزار شد، اظهار کرد: صلح و گذشت در آموزه های دینی ما خیلی برجسته است به طوری که در قرآن کریم ماده صلح و مشتقات آن، 184 بار تکرا شده است.

وی با بیان اینکه 500 نفر به عنوان صلح یار با هدف ایجاد صلح و سازش در استان فعالیت می کنند، گفت: میانگین صلح و سازش پرونده های استان در سال گذسته 51 درصد بود که در هشت ماهه سال جاری به 52 درصد افزایش یافته است.

حیدری افزود: متوسط رسیدگی به پرونده های شورای حل اختلاف استان 28 روز می باشد که در مرکز استان به 20 روز رسیده است و ما باید با صلح و سازش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش زمان رسیدگی به پرونده ها در شورای حل اختلاف استان به 28 روز

کاهش زمان رسیدگی به پرونده ها در شورای حل اختلاف استان به 28 روز