مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 آذر 1403 ساعت 08:402024-11-23اقتصادي

راهکار جبران کسری بودجه، فروش اموال مازاد دولت است


یک نماینده مجلس فروش دارایی های مازاد دولت را در رشد نقدینگی و جبران کسری بودجه مؤثر دانست و گفت: این اقدام، شیوه ای غیر تورمی برای جذب نقدینگی و تأمین مالی دولت محسوب می شود.

- یک نماینده مجلس فروش دارایی های مازاد دولت را در رشد نقدینگی و جبران کسری بودجه مؤثر دانست و گفت: این اقدام، شیوه ای غیر تورمی برای جذب نقدینگی و تأمین مالی دولت محسوب می شود.

هادی قوامی نایب رییس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر ، در رابطه با مولد سازی و تأثیر آن در بازار سرمایه، اموال و املاک عمده شرکت ها در بورس را از دارایی های منجمد بانک ها برشمرد و اظهار کرد: اگر این اموال آزاد شوند، می توانند در اختیار سرمایه گذاران و فعالان تولیدی قرار گیرند و در این حالت بازار را از رکود خارج می کنند.

وی فروش دارایی های مازاد دولت را به واسطه جمع آوری نقدینگی از بازار، در رشد نقدینگی و جبران کسری بودجه مؤثر دانست و افزود: این اقدام در صورت وقوع، شیوه ای غیر تورمی برای جذب نقدینگی و تأمین مالی دولت محسوب می شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بهترین روش برای فروش اموال مذکور را عرضه آنها در بورس عنوان کرد و گفت: آن بخش از اموال که در بورس قابل عرضه باشند، به دلیل شفافیت بیشتر در بورس و لحاظ شدن منافع دولت در آن بهترین راه ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راهکار جبران کسری بودجه، فروش اموال مازاد دولت است

راهکار جبران کسری بودجه، فروش اموال مازاد دولت است