مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 آذر 1403 ساعت 12:452024-12-18سياسي

5 میلیارد تومان به بخش بهداشت و درمان تنگستان اختصاص خواهد یافت


نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: پنج میلیارد تومان از محل اختیارات نماینده به بخش بهداشت و درمان تنگستان اختصاص خواهد یافت.

- بوشهر- نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: پنج میلیارد تومان از محل اختیارات نماینده به بخش بهداشت و درمان تنگستان اختصاص خواهد یافت.

به گزارش خبرنگار مهر ، غلامحسین زارعی صبح چهارشنبه در نشست با رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در بیمارستان اهرم بیان کرد: با توجه به نیاز و در جهت رفع کمبودهای موجود در بخش بهداشت و درمان تنگستان مبلغ پنج میلیارد تومان از محل اختیارات نماینده به این شهرستان اختصاص خواهد یافت.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از تلاش های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در کمک به بخش بهداشت و درمان تنگستان اظهار داشت: در سال جاری با تغییری که در بودجه اتفاق افتاده است ظرفیت زیادی برای رفع محرومیت ها در استان های جنوبی کشور خواهیم داشت.

زارعی بابیان اینکه می توانم ثابت کنم 80 درصد بودجه کشور از استان های نفت خیز جنوبی تأمین می شود تأکید کرد: در آیین نامه جدیدی که در مجلس در حال تدوین است 3 درصد درآمد حاصل از نفت و گاز به استان های جنوبی اختصاص می یابد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

5 میلیارد تومان به بخش بهداشت و درمان تنگستان اختصاص خواهد یافت

5 میلیارد تومان به بخش بهداشت و درمان تنگستان اختصاص خواهد یافت