مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 آذر 1403 ساعت 12:302024-12-17حوادث

سقوط دکل پمپ بتن در شیراز با 2 کشته و یک مصدوم


رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز، از سقوط دکل پمپ بتن و کشته و مصدوم شدن 3 کارگر خبر داد.

- ایسنا/فارس رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز، از سقوط دکل پمپ بتن و کشته و مصدوم شدن 3 کارگر خبر داد.

هادی عیدی پور امروز، 27 آذرماه در جمع خبرنگاران گفت: صبح امروز در پی تماس با سامانه 125 و اعلام خبر سقوط دکل پمپ بتن در فرهنگ شهر، تیم های عملیاتی ایستگاه های 4، 14 و 22 به همراه 4 دستگاه خودرو امدادی و 16 آتش نشان به محل حادثه اعزام شدند.

وی در تشریح جزییات حادثه گفت: در بررسی اولیه مشخص شد که در یک ساختمان در حال ساخت، کارگران مشغول بتن ریزی در طبقه اول بوده اند که ناگهان دکل پمپ بتن دچار شکستگی می شود.

متاسفانه در این حادثه، 2 نفر از عوامل کارگاه ساختمانی جان خود را از دست داده و یک نفر نیز به شدت مصدوم می شود.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز افزود: نیروهای عملیاتی پس از خارج کردن پیکر جانباختگان و فرد مصدوم و تحویل آن ها به عوامل اورژانس، ایمن سازی کامل محل حادثه را انجام دادند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سقوط دکل پمپ بتن در شیراز با 2 کشته و یک مصدوم

سقوط دکل پمپ بتن در شیراز با 2 کشته و یک مصدوم