مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 آذر 1403 ساعت 10:152024-12-09ورزشي

محلات جنوبی بوشهر دارای مشکلات زیرساختی، خدماتی و رفاهی است


محلات جنوبی بوشهر دارای مشکلات زیادی در حوزه های مختلف زیرساختی، خدماتی و رفاهی است.

- ایسنا/بوشهر فرمانداربوشهر گفت: محلات جنوبی بوشهر دارای مشکلات زیادی در حوزه های مختلف زیرساختی، خدماتی و رفاهی است.

صالح رحیمی روز دوشنبه در گفت وگو با ایسنا افزود: محلات جنوبی دارای مشکلات عدیده ای در حوزه های مختلف زیرساختی، خدماتی و رفاهی است و ساکنان این محلات مکررا به صورت تلفنی و حضوری پیگیری و خواستار حل مشکلات هستند.

وی اضافه کرد: برخی مشکلات در این محلات نیازمند نگاه ویژه همه مسئولان شهرستان و استان است و ضروری است اعتبارات لازم توسط دستگاه های مرتبط برای توسعه زیرساخت های ورزشی، آموزشی، روشنایی، زیباسازی و فاضلاب دنبال شود.

فرماندار بوشهر از برگزاری نشست پیگیری مسائل و مشکلات تنگکات بویژه تنگک دوم خبرداد و گفت: عمده مشکلات و مطالبات مردم در این نشست در حوزه سند مالکیت اراضی، فضای سبز، کمبود مدرسه، قطعی آب، فاضلاب، افت ولتاژ برق، پسماند و مشکل آنتن دهی تلفن همراه بیان شد.

فرماندار بوشهر افزود: به همراه دکتر آرامی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، بعضی مدیران کل و شهرستانی بوشهر با حضور در مسجد امام جعفر صادق (ع) تنگک دوم با مردم و ساکنین این محله دیدار کردیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محلات جنوبی بوشهر دارای مشکلات زیرساختی، خدماتی و رفاهی است

محلات جنوبی بوشهر دارای مشکلات زیرساختی، خدماتی و رفاهی است