مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 آذر 1403 ساعت 14:202024-12-02سياسي

بازرگانی ابزاری بهتر از سیاست برای توسعه دیپلماسی است


معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه هدف اصلی ما از برگزاری هفتمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی آن است که شکوه و عظمت « ایران امن» و «ایران زیبا» را به دنیا نشان دهیم، - معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه هدف اصلی ما از برگزاری هفتمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی آن است که شکوه و عظمت ایران امن و ایران زیبا را به دنیا نشان دهیم، گفت: تجار و بازرگانان صاحب نفوذ و مسئولان بلندپایه اقتصادی کشورها را به ایران دعوت کنید تا واقعیت های ما را ببینند.

به گزارش ایسنا، محمد رضا عارف در جلسه شورای سیاستگذاری هفتمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران ( ایران اکسپو) که با حضور مقامات ارشد دولت در حوزه صادرات، صمت، میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شد از طرح بزرگ دولت چهاردهم برای افزایش صادرات و ارتباط با بازرگانان و افراد ذی نفوذ اقتصادی در سراسر دنیا سخن گفت و گسترش این تعاملات را پیشرو تعاملات سیاسی با جهان دانست.

در این جلسه معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه توسعه صادرات، از مهمترین برنامه های دکتر پزشکیان و دولت چهاردهم است گفت: متاسفانه به دلیل شرایط خاصی که بر کشور حاکم بود، در دهه های اول و دوم پیروزی انقلاب، امرصادرات چندان جدی گرفته نشد البته که نخستین دلیل آن هم پایین بودن کیفیت کالاهای داخلی بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازرگانی ابزاری بهتر از سیاست برای توسعه دیپلماسی است

بازرگانی ابزاری بهتر از سیاست برای توسعه دیپلماسی است