مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 آبان 1403 ساعت 12:552024-10-30اقتصادي

محکومیت مدیران بانک ایران زمین به 20 سال حبس


رییس کل دادگستری استان تهران از محکومیت متهمان پرونده بانک ایران زمین به 20 سال حبس و ضبط اموال ناشی از اعمال مجرمانه خبر داد.

- علی القاصی مهر درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده فساد مالی مدیران وقت بانک ایران زمین؛ افزود: یکی از بزرگترین پرونده های مفاسد کلان اقتصادی که در مجتمع رسیدگی به جرائم اقتصادی دنبال شده، پرونده مدیران تعاونی مولی الموحدین و سایر متهمان مرتبط با آن است.

  به گزارش میزان، وی گفت: موضوع پرونده از این قرار است که شرکت تعاونی اعتباری مولی الموحدین با مالکیت و مدیریت آقایان علیرضا و محمدرضا امیرحسنخانی برای ارائه خدمات اعتباری به اعضای تعاونی در سال 77 تشکیل شده است.

  القاصی مهر افزود: مدیران این تعاونی بدون توجه به قوانین و مقررات به طور غیرمجاز به انجام عملیات پولی و بانکی در سراسر کشور در قالب 350 شعبه و خارج از دستور العمل اعضای تعاونی اشتغال مدام پیدا می کنند و با وجود اینکه در سال 83 و تصویب قانون تنظیم بازار غیرمتشکل پولی، اشتغال غیرمجاز به عملیات بانکی تحت هر شرایطی جرم انگاری شده بود ولی متهمان به این قوانین توجهی نداشتند و به عملیات بانکی غیرمجاز خود ادامه دادند.

  وی ادامه داد: سال 1390 بانک مرکزی به منظور جلوگیری از عملیات مجرمانه متهمان، ساماندهی تعاونی مولی الموحدین از طریق بانک تازه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت مدیران بانک ایران زمین به 20 سال حبس

محکومیت مدیران بانک ایران زمین به 20 سال حبس