مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 آبان 1403 ساعت 16:152024-11-03اقتصادي

پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به جوانان گلستانی


استاندار گلستان به اشاره به پرداخت هزار میلیارد تومان ودیعه مسکن در 36 ماه گذشته به زوج های جوان گفت: وام مسکن تنها مختص افراد تحت پوشش سازمان های حمایتی نیست و همه جوانان می توانند از تسهیلات ودیعه میکن بهره مند شوند.

- ایسنا/گلستان استاندار گلستان به اشاره به پرداخت هزار میلیارد تومان ودیعه مسکن در 36 ماه گذشته به زوج های جوان گفت: وام مسکن تنها مختص افراد تحت پوشش سازمان های حمایتی نیست و همه جوانان می توانند از تسهیلات ودیعه میکن بهره مند شوند.

استاندار گلستان عصر یکشنبه 13 آبان در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان.

اظهار کرد: در دو مرحله سفر شهید جمهور به گلستان 248 مصوبه با 25 میلیارد و 600 تومان پروژه عمرانی و 13 هزار و 700 میلیارد تومان تسهیلات و اشتغالزایی داشتیم که منشا خیر و برکات بسیاری برای استان شد.

وی با بیان اینکه نرخ مشارکت اقتصادی استان از 37.

5 در سال 1400 به 40.

9 در سال 1403 رسید، گفت: استان گلستان دو سال متوالی عنوان رتبه دوم کشور به عنوان امن ترین استان کشور از نظر سرمایه گذاری اقتصادی را کسب کرده است.

استاندار گلستان ادامه داد: تولید ناخالص داخلی استان از 61 همت در انتهای سال 99 به 236 همت در انتهای سال 1402 رسید و علاوه بر آن صادرات استان گلستان در مدت مشابه به قزاقستان از 15 درصد به 43 درصد رسید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به جوانان گلستانی

پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به جوانان گلستانی