مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 آبان 1403 ساعت 08:302024-11-18سياسي

صیدی: رییس اتاق بازرگانی باید عضو شورای عالی بورس شود


یکی از جاهای خالی که در شورای عالی بورس وجود دارد و باید حتما اصلاح شود حضور رییس اتاق بازرگانی است.

- به گزارش خبرنگار مهر حجت الله صیدی امروز با حضور در اتاق ایران گفت: بخش واقعی و حقیقی اقتصاد در عمل در اتاق ایران و به همت 70 هزار عضو آن شکل می گیرد.

وی در این جلسه گفت: از عهد نامه مالک اشتر یاد کنیم که حضرت علی ع به مالک توصیه می کند که هوای بازرگانان را داشته باشد که معیشت مردم بر آن تکیه دارد.

رییس سازمان بورس ادامه داد: تمام کشورها تولیدشان متکی به اعضای بازرگانی آنها بوده و لذا گردش و حرکت بازرگانی رونق و تولید را به همراه دارد.

صیدی خاطرنشان کرد: در کشور متحمل فشارهای مختلفی هستیم اعم از تحریم ها یا نوع حکمرانی که داریم.

ما در برنامه ای که داشتیم قرار بر رشد سالانه 8 درصدی و رسیدن به رتبه اول منطقه در سال 1404 بود مسائل و راهکارها بارها توصیه و تکرار شده، اما راهی بجز تکرار و توصیه دوباره نیست.

این مقام مسئول ادامه داد: یک بحث رتبه ما در منطقه است و دیگری فاصله موجود است.

ما گرچه رتبه چهارم هستیم و در دهه هفتاد شانه به شانه حرکت می کردیم اما اکنون این فاصله زیاد شده و تولید ناخالصی ما اکنون چیزی در حدود نصف رقبا است.

دغدغه اول کشور که مورد تاکید بزرگان است نرخ رشد و تشکیل سرمایه است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صیدی: رییس اتاق بازرگانی باید عضو شورای عالی بورس شود

صیدی: رییس اتاق بازرگانی باید عضو شورای عالی بورس شود