مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 آبان 1403 ساعت 17:202024-10-27بين الملل

سی ان ان: طراحی حمله اسراییل به ایران نشان داد واشنگتن می تواند نتانیاهو را تحت فشار بگذارد


یک مقام ارشد دولت آمریکا گفت، قبل از حملات آخر هفته، بایدن، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل را تشویق کرده بود تا یک حمله تلافی جویانه علیه ایران طراحی کند که «از حملات آینده علیه اسراییل جلوگیری کند.

- پایگاه خبری جماران سی ان ان در گزارشی درباره تلاش های جو بایدن، رییس جمهور ایالات متحده برای شکل دادن به واکنش رژیم اسراییل به عملیات وعده صادق دو جمهوری اسلامی ایران می نویسد: جو بایدن، رییس جمهور ایالات متحده روز شنبه ابراز امیدواری کرد که حملات هوایی اخیر اسراییل به ایران پایان دوره تشدید تنش در خاورمیانه باشد.

او در این باره گفت: به نظر می رسد که آنها به غیر از اهداف نظامی چیزی دیگری را هدف قرار نداده اند.

امید من این است که این پایان باشد.

رییس جمهور ایالات متحده در همین رابطه تاکید کرد که اسراییل قبل از انجام این حمله به واشنگتن خبر داده است.

مقامات دولت بایدن گفته اند که ایالات متحده مستقیماً در این حمله دخالت نداشته است، اما از نزدیک با اسراییل مشورت کرده است.

یک مقام ارشد دولت آمریکا گفت، قبل از حملات آخر هفته، بایدن، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسراییل را تشویق کرده بود تا یک حمله تلافی جویانه علیه ایران طراحی کند که از حملات آینده علیه اسراییل جلوگیری کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سی ان ان: طراحی حمله اسراییل به ایران نشان داد واشنگتن می تواند نتانیاهو را تحت فشار بگذارد

سی ان ان: طراحی حمله اسراییل به ایران نشان داد واشنگتن می تواند نتانیاهو را تحت فشار بگذارد