مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 آبان 1403 ساعت 13:152024-10-22حوادث

جرایم الکترونیکی در لرستان پایین تر از متوسط کشوری است


جرایم الکترونیکی در استان 12 درصد پایین تر از متوسط کشوری است.

- جرایم الکترونیکی در لرستان پایین تر از متوسط کشوری است ایسنا/لرستان رییس پلیس فتای لرستان گفت: جرایم الکترونیکی در استان 12 درصد پایین تر از متوسط کشوری است.

سرهنگ حسین سپهوند امروز (یکم آبان ماه) در نشست پلیس امنیت عمومی و فتا با اصحاب رسانه در سالن جلسات ستاد فرماندهی انتطامی، اظهار کرد: لرستان جزو اولین استان هایی است که مرکز فوریت های سایبری را راه اندازی کرده است.

این مرکز 24 ساعته پاسخگو است و شهروندان می توانند با شماره گیری 096380 به این مرکز متصل شوند و مشکلات خود را مطرح کنند.

وی ادامه داد: ساز و کار مرکز فوریت های سایبری مانند سامانه 110 است، اما اولویت رسیدگی اش جرایم سایبری است.

او درباره کشفیات جرایم سایبری، بیان کرد: 96 درصد پرونده های جرایم رخ داده در استان منجر به کشف می شود و 80 درصد جرم های کشف شده هم منجر به کشف مال می شود و شاخص جرم یابی و کشف جرم کیفی در این زمینه 20 درصد بیشتر از متوسط کشوری است.

به گفته وی، 77 کلاسه جرم که در قانون جرایم اینترنتی کشور است در پلیس فتای استان رسیدگی می شود و رصد فعالیت های مجرمانه توسط اداره اطلاعات فتا در فضای مجازی به صورت مستمر انجام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جرایم الکترونیکی در لرستان پایین تر از متوسط کشوری است

جرایم الکترونیکی در لرستان پایین تر از متوسط کشوری است