مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 مهر 1403 ساعت 19:452024-10-20اقتصادي

تعداد شاکیان بابت فروش امتیاز بانک رسالت به 1773 نفر رسید


دادستان با بیان اینکه تعداد شاکیان بابت فروش امتیاز بانک رسالت به 1773 نفر رسید، گفت: در این زمینه 30 متهم شناسایی و بازداشت شده اند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، عباس نجفی پیش از ظهر یکشنبه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش حجم پرونده ها در سطح استان، اظهار کرد: با اقدامات صورت گرفته پنجاه درصد کاهش صورت گرفته است.

وی با اشاره به وضعیت پرونده شاکیان در پرونده بانک رسالت نیز عنوان کرد: یک هزار و 773 شاکی در این زمینه وجود دارد که در این خصوص 30 متهم شناسایی و بازداشت شده اند.

دادستان همدان با تاکید بر اینکه هشت عامل اصلی پرونده بازداشت شده اند، افزود: در این زمینه اموالی چون چند باب آپارتمان، چند دستگاه موتورسیکلت و خودرو توقیف شده اند.

نجفی یادآور شد: در این زمینه شعبه بازپرسی ویژه ایجاد شده است.

نجفی با اشاره به مسمومیت های الکی صورت گرفته در سطح استان همدان، از فوت 15 نفر در این زمینه خبر داد و گفت: این افراد عموماً بین 20 تا 30 ساله بوده اند و یک نفر آنها نیز یک خانم بوده است.

وی با بیان اینکه در این زمینه هشت عامل اصلی بازداشت شده اند، تشریح کرد: یک متصدی تجهیزات پزشکی در همدان به سبب در اختیار قرار دادن اتانول صنعتی حدود ده روز است که بازداشت شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تعداد شاکیان بابت فروش امتیاز بانک رسالت به 1773 نفر رسید

تعداد شاکیان بابت فروش امتیاز بانک رسالت به 1773 نفر رسید