مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 مهر 1403 ساعت 10:202024-10-18ورزشي

خداحافظی دیوید تیلور از کشتی پس از جهانی آلبانی/ فرصت طلایی قاسمپور برای گرفتن انتقام یزدانی!


دیوید تیلور کشتی گیر 34 ساله و عنوان دار آمریکایی، گفت: مسابقات جهانی آلبانی آخرین حضور او در رقابت های کشتی خواهد بود.

- خداحافظی دیوید تیلور از کشتی پس از جهانی آلبانی/ فرصت طلایی قاسمپور برای گرفتن انتقام یزدانی! دیوید تیلور کشتی گیر 34 ساله و عنوان دار آمریکایی، گفت: مسابقات جهانی آلبانی آخرین حضور او در رقابت های کشتی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، دیوید تیلور دارنده 4 مدال طلای جهان و المپیک از آمریکا طی چند سال گذشته تنها رقیب سرسخت حسن یزدانی بود.

تیلور در 6 مبارزه خود برابر یزدانی موفق به کسب 5 پیروزی و قبول یک شکست شد.

او پس از ناکامی در رقابت های انتخابی تیم ملی آمریکا برای حضور در المپیک 2024 پاریس از دنیای قهرمانی کنار رفت و وارد عرصه مربیگری شد اما پس از المپیک بار دیگر در انتخابی مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی حاضر شد و با شکست رقبای خود قرار است این بار در وزن 92 کیلوگرم، نماینده آمریکا در رقابت های جهانی آلبانی باشد.

رقابت تیلور با عبدالرشید سعدالله یف دارنده 7 طلای جهان و المپیک از روسیه و کامران قاسمپور دارنده 2 طلای جهان از ایران، از حساس ترین مبارزه های مسابقات جهانی آلبانی خواهد بود.

دیوید تیلور با اشاره به اینکه در هفته های گذشته تلاش زیادی برای رسیدن به مسابقات جهانی داشته است، عنوان کرد: هیچوقت از چالش فرار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خداحافظی دیوید تیلور از کشتی پس از جهانی آلبانی/ فرصت طلایی قاسمپور برای گرفتن انتقام یزدانی!

خداحافظی دیوید تیلور از کشتی پس از جهانی آلبانی/ فرصت طلایی قاسمپور برای گرفتن انتقام یزدانی!