مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 مهر 1403 ساعت 09:352024-10-15ورزشي

افتتاح چند پروژه مهم ورزشی سال ها روی زمین مانده خوزستان در هفته تربیت بدنی


مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان به تشریح پروژه های عمرانی ورزشی که در هفته تربیت بدنی به بهره برداری می رسند، پرداخت.

  - افتتاح چند پروژه مهم ورزشی سال ها روی زمین مانده خوزستان در هفته تربیت بدنی ایسنا/خوزستان مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان به تشریح پروژه های عمرانی ورزشی که در هفته تربیت بدنی به بهره برداری می رسند، پرداخت.

  حمید بنی تمیم در گفت و گو با ایسنا با اشاره به برگزاری ستاد هفته تربیت بدنی و ورزش استان و افتتاح پروژه های ورزشی به این مناسبت، اظهارکرد: در این مرحله و به مناسبت هفته تربیت و ورزش چند پروژه شاخص ورزشی استان که نقش به سزایی در توسعه ورزش خوزستان دارد به بهره برداری می رسد.

وی افزود: سالن تمرینی شادگان، استخر سرپوشیده سوسنگرد، زمین چمن مصنوعی حمیدیه، زمین چمن مصنوعی غیزانیه، خوابگاه ورزشی گتوند و خوابگاه ورزشی لالی، شش پروژه ورزشی استان هستند که برخی از پروژه ها به عنوان اماکن ورزشی شاخص که سال ها بر زمین مانده بودند در هفته تربیت بدنی به بهره برداری می رسند.

مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان با اشاره به برخی پروژه های شاخص نیز گفت: استخر سرپوشیده سوسنگرد بعد از 13 سال به عنوان یکی از پروژه های شاخص ورزشی استان که سال ها جز مطالبات جدی مردم بود، به بهره برداری خواهد رسید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح چند پروژه مهم ورزشی سال ها روی زمین مانده خوزستان در هفته تربیت بدنی

افتتاح چند پروژه مهم ورزشی سال ها روی زمین مانده خوزستان در هفته تربیت بدنی