مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 مهر 1403 ساعت 14:202024-10-03ورزشي

همایش بزرگ پیاده روی 4 آبان در زنجان برگزار می شود


مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان از برگزاری همایش بزرگ پیاده روی در تاریخ 4 آبان ماه خبر داد.

- زنجان-مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان از برگزاری همایش بزرگ پیاده روی در تاریخ 4 آبان ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد بازرگان ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اجتماعی استان زنجان اظهار کرد: 4 آبان ماه همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در شهرستان زنجان با شعار سلامتی را قدم بزن برگزار می شود.

وی بابیان اینکه این همایش پیاده روی به طور زنده در قالب برنامه صبح و نشاط از شبکه سه سمیا پخش می شود، عنوان کرد: این کار سبب ایجاد رقابت بین استان ها در برگزاری با نشاط همایش و حضور گسترده تر مردم می شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان ارتقا سطح تندرستی و نشاط در سطح جامعه مخاطب از طریق فرهنگ ورزش همگانی، برنامه ریزی و اجرای فعالیت ورزشی پیاده روی و سایر روش های نوین به صورت علمی، متنوع و متناسب با گروه های مختلف مردم در چارچوب مأموریت محول به فدراسیون را از چشم اندازهای ورزش های همگانی برشمرد.

وی با بیان اینکه پیاده روی یکی از رشته های محبوب ورزش های همگانی است، یادآور شد: در کنار شیوه های مدرن، طی 20 سال گذشته در جوامع مختلف و پیشرفته جهان ثابت شده است که این ورزش می تواند یکی از عوامل بسیار مؤثر در بالا بردن کیفیت زندگی و ارتقای سلامتی باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همایش بزرگ پیاده روی 4 آبان در زنجان برگزار می شود

همایش بزرگ پیاده روی 4 آبان در زنجان برگزار می شود