مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 مهر 1403 ساعت 09:252024-10-17سياسي

تقریظ مقام معظم رهبری بر «پاییز آمد» موجب آرامشم شد


لحظه ای که متوجه تقریظ رهبر انقلاب بر این کتاب شدم احساس کردم حرکتی که انجام دادیم مورد تأیید مقام معظم رهبری قرار گرفته و این سبب آرامش روحی و خوشحالی من شد.

- راوی کتاب پاییز آمد گفت: لحظه ای که متوجه تقریظ رهبر انقلاب بر این کتاب شدم احساس کردم حرکتی که انجام دادیم مورد تأیید مقام معظم رهبری قرار گرفته و این سبب آرامش روحی و خوشحالی من شد.

فخرالسادات موسوی راوی کتاب پاییز آمد در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره نحوه آشنایی خود با گلستان جعفریان نویسنده این کتاب گفت: سال 95 بود که بعضی از دوستان و آشنایان به من متذکر می شدند خاطراتم را بازگو کنم.

حوزه هنری زنجان هم برای نگارش خاطرات تلاش هایی کرد که موفقیت آمیز نبود تا اینکه این دست نوشته ها از طریق آقای مرتضی سرهنگی به دست خانم جعفریان رسید و گفته بودند یک سفر به زنجان داشته باشند.

وی افزود: خانم جعفریان یک سفر به زنجان آمد و از نزدیک آشنا شدیم.

ایشان تصمیم گرفت این خاطرات را بنویسد.

چون مسافت زیاد بود گاهی سفرهایی به زنجان می کرد و خاطرات را می نوشت.

نهایتاً بعد از تکمیل خاطرات چاپش یک سال طول کشید و روز رونمایی مصادف با شهادت شهید احمد یوسفی شد.

موسوی گفت: روایت قسمت هایی که مربوط به زندگی من با شهید بود و مخصوصاً قسمت آخر و وداع با شهید برای من بسیار سخت بود و بیان دوباره آن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تقریظ مقام معظم رهبری بر «پاییز آمد» موجب آرامشم شد

تقریظ مقام معظم رهبری بر «پاییز آمد» موجب آرامشم شد