مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 شهریور 1403 ساعت 13:002024-08-28اقتصادي

ترانزیت مشتقات نفتی در بوشهر 15 برابر شد


مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: میزان ترانزیت مشتقات نفتی در بندر بوشهر در 6 ماهه اخیر با افزایش 15 برابری نسبت به مجموع ترانزیت 10 سال گذشته به یک میلیون و 60 هزار تن رسید.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمد شکیبی نسب ظهر چهارشنبه در بازدید از مجتمع بندری نگین با بیان اینکه ترانزیت یکی از پارامترهای مهم و کلیدی در ارزیابی فعالیت های اقتصادی و میزان امنیت یک کشور است اظهار داشت: بندر بوشهر به سهم خود در این عرصه بسیار مؤثر ظاهر شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: میزان ترانزیت مشتقات نفتی در بندر بوشهر در 6 ماهه اخیر با افزایش 15 برابری نسبت به مجموع ترانزیت 10 سال گذشته (منتهی به 6 ماهه اخیر) به یک میلیون و 60 هزار تن رسیده است.

وی بیان کرد: 2 شرکتی که بیش از 75 درصد ترانزیت خارجی مشتقات نفتی کشور را انجام می دهند، رضایت بسیار خوب خود را نسبت به خدمات دریافتی در حوزه ترانزیت استان بوشهر اعلام کردند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: ترانزیت مشتقات نفتی اگرچه در مقطعی منجر به ترافیک سنگین در برخی از معابر شهری شده بود، اما با ساماندهی مناسب این معضل به حداقل رسیده و تردد بخش قابل توجهی از تانکرهای ترانزیتی به مجتمع بندری نگین منتقل شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترانزیت مشتقات نفتی در بوشهر 15 برابر شد

ترانزیت مشتقات نفتی در بوشهر 15 برابر شد