مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 شهریور 1403 ساعت 10:202024-09-07اجتماعي

کاهش دمای هوا و خیزش مجدد گردوخاک در استان مرکزی


مسئول واحد پیش بینی هواشناسی استان مرکزی از آغاز کاهش دمای هوا و خیزش مجدد گرد و خاک در استان خبر داد.

- ایسنا/مرکزی مسئول واحد پیش بینی هواشناسی استان مرکزی از آغاز کاهش دمای هوا و خیزش مجدد گرد و خاک در استان خبر داد.

غلامرضا مرادی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: بررسی ها نشان دهنده افزایش سرعت وزش باد و شرقی شدن جریانات جوی در بیابان های مرکزی کشور و استان طی روز شنبه است.

وی افزود: این جریانات جوی، موجب افزایش پتانسیل خیزش و انتقال گردوخاک از نواحی مرکزی کشور به استان و همچنین خیزش گردوخاک محلی از نواحی مستعد استان به ویژه مناطق حاشیه تالاب میقان خواهد شد.

مرادی با بیان اینکه خیزش گردوخاک در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب بیشتر خواهد بود گفت: از لحاظ دمایی بررسی ها نشان می دهد امروز دمای هوا به ویژه دمای روزانه به طور نسبتاً محسوسی کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش دمای هوا و خیزش مجدد گردوخاک در استان مرکزی

کاهش دمای هوا و خیزش مجدد گردوخاک در استان مرکزی