مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 شهریور 1403 ساعت 07:352024-09-07اقتصادي

105 هزار تن گندم در مازندران خریداری شد


مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران از پرداخت 82 درصد مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: 105 هزار تن گندم در استان خریداری شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، عباسعلی وفایی نژاد اظهار کرد: با تدابیر ویژه دولت و پیگیری های مجدانه وزارت جهاد کشاورزی، مطالبات باقیمانده کشاورزان گندمکار از محل صندوق توسعه ملی پرداخت شد و بدین ترتیب با واریزی روز گذشته، 82 درصد از مطالبات گندمکاران استان تاکنون پرداخت شد.

وفایی نژاد تصریح کرد: مطالبات کشاورزانی که تا 14 تیر گندم های خود را تحویل مراکز خرید تضمینی اداره کل غله استان دادند به طور کامل تسویه شد و گندم کارانی که محصولات خود را تا 8 مرداد تحویل دادند نیز تاکنون 26 درصد از وجه گندم را دریافت کردند.

وی افزود: کشاورزان استان از ابتدای خرداد بیش از 105 هزارتن گندم به ارزش حدود هزار و 837 میلیارد تومان را تحویل مراکز خرید تضمینی اداره کل غله مازندران دادند و تاکنون بیش از هزار و 516 میلیارد تومان از مطالبات آنها پرداخت شد.

وی ابراز امیدواری کرد: با پیگیری های صورت گرفته و تخصیص منابع لازم، باقیمانده مطالبات کشاورزان استان نیز به صورت متمرکز و کشوری پرداخت خواهد شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با اشاره به پایان برداشت گندم در مزارع استان خاطرنشان کرد: کلیه مراکز غیردولتی خرید تضمینی گ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

105 هزار تن گندم در مازندران خریداری شد

105 هزار تن گندم در مازندران خریداری شد