مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 شهریور 1403 ساعت 16:552024-08-27اقتصادي

30 هزار متر مربع از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ آزادسازی شد


رییس جهاد کشاورزی ساوجبلاغ، از قلع وقمع 8 واحد تجاری و آزادسازی 30 هزار متر مربع از اراضی کشاورزی خبر داد.

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ هوشنگ میرزایی گفت: برای حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی علیرغم اخطار های داده شده به واحد ها، هیچ گونه ترتیب اثری از طرف مالکین داده نشده است.

 وی با اشاره به اینکه اجرای حکم قلع و قمع مربوط با حکم دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اجرا شده گفت: از ابتدای امسال تاکنون 1435 هکتار از اراضی شهرستان آزاد سازی و به حالت اولیه کشاورزی در آمد .

وی تصریح کرد: علی رغم تذکر ها و اخطار های مکرر به شهروندان در نشریات، رسانه های عمومی و پیام رسان ها برای استعلام در زمان خرید زمین کشاورزی و باغ، متأسفانه عده ای سودجو باعث ضرر و زیان به افراد خریدار می شوند و مالکین جدید هم بدون توجه به استعلام لازمه از ادارات و مراجع ذی ربط، سبب خسارت و خسران به خود می گردند.

مدیر جهاد کشاورزی ساوجبلاغ میزان ارزش ریالی این املاک و باغات آزاد شده را بیش از 1500 میلیارد تومان اعلام کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

30 هزار متر مربع از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ آزادسازی شد

30 هزار متر مربع از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ آزادسازی شد