مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 مرداد 1403 ساعت 08:302024-07-31سياسي

اولین راز برملا در شهادت هنیه در تهران


اشتباه بزرگ عوامل ترور اسماعیل هنیه در تهران این است که نمی دانند، خون این شهید مجاهد در پیوند ملت ایران و فلسطین یک جهش غیرقابل باور با پیامدهای راهبردی ویران کننده ای علیه خود آنها ایجاد خواهد کرد.

اسماعیل هنیه اینک یکی از شهدای بزرگ ملت ایران خواهد بود و این بدین معنا است که فلسطین و فلسطینی ها بیش از هر زمان دیگری در قلب و دل مردم ایران جای خواهند گرفت.

    استراتژیست های عاقل آمریکایی پیش از این دریافت کرده اند که ترور ابومهدی المهندس در کنار شهید حاج قاسم سلیمانی در بغداد، چه استحکام و پیوند بزرگتری بین روابط و قلوب مردم ایران و عراق ایجاد کرد.

اینک قطعی خواهد بود که ترور اسماعیل هنیه در تهران، موج ضد صهیونیستی در ایران و پشتیبانی آنها را از ملت فلسطین ده ها برابر افزایش خواهد داد.

    صهیونیست ها به زودی در بدرقه شهید اسماعیل هنیه در تهران متوجه خواهند شد که با یک محاسبه غلط هیجانی، چه ضرر راهبردی بزرگی را محتمل شدند.

تا دیروز حاج قاسم شهید ویژه راه قدس برای فلسطینی ها بود و از امروز اسماعیل هنیه شهید ویژه مقاومت در ایران خواهد شد.

    شاید برایمان اینک این حادثه، دردناک و پر از بغض و خشم باشد ولی به سنت الهی که در این 45 سال پس از انقلاب بارها تجربه کردیم، باور داریم که هیچ چیزی به اندازه جاری شدن خون شهید نمی تواند، پ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اولین راز برملا در شهادت هنیه در تهران

اولین راز برملا در شهادت هنیه در تهران