مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 23 مرداد 1403 ساعت 13:452024-08-13حوادث

عابران پیاده مقصر 41 درصدی تصادفات منجر به فوت


رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: 41 درصد از تصادفات منجر به فوت، عابر پیاده مقصر است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سرهنگ علی اصغر شریفی، درباره آمار تصادفات فوتی در شهر تهران به تفکیک سنین توضیح داد و گفت: در چهار ماهه اول امسال در شهر تهران، 41 درصد از تصادفات منجر به فوت، عابر پیاده، مقصر شناخته شده است.

این مقام انتظامی ادامه داد: با بررسی های دقیق تر مشخص شد که در این تصادف فوتی که به وقوع پیوسته است، دقیقا پل عابر پیاده، گذرگاه عابر پیاده، زیر گذر، پیاده رو وجود داشته است ولی او از آنها استفاده نکرده است و در اینجا سهم تقصیر به عابر پیاده ای که این سهل انگاری را داشته و این حادثه را بوجود آورده داده خواهد شد.

سرهنگ شریفی گفت: در بررسی های انجام شه همچنین مشخص گردید که در مدت مشابه امسال در شهر تهران هشت درصد از تصادفات فوتی شهر تهران مربوط به کودکان و نوجوانان بوده است.

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ افزود: همچنین هشت درصد از این آمار به سنین 18 تا 26 سال، 15 درصد به سنین 36 تا 46 سال و بالاترین درصد تصادفات در شهر تهران در بحث عابرین پیاده به سن بالای 55 سال با عدد 40 درصد اختصاص پیدا می کند.

وی گفت: رانندگان به این نکته توجه داشته باشند که افراد سالمند و سالخورده و بازنشستگان صبح های اول وقت برای قد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عابران پیاده مقصر 41 درصدی تصادفات منجر به فوت

عابران پیاده مقصر 41 درصدی تصادفات منجر به فوت