مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 مرداد 1403 ساعت 12:302024-07-30فرهنگي

«تدفین» از 10 مرداد در گروه «هنر و تجربه»


فیلم سینمایی «تدفین» به کارگردانی محمد تنابنده و تهیه کنندگی امیر سیدزاده از 10 مرداد در گروه سینمایی «هنر و تجربه» اکران می شود.

- فیلم سینمایی تدفین به کارگردانی محمد تنابنده و تهیه کنندگی امیر سیدزاده از 10 مرداد در گروه سینمایی هنر و تجربه اکران می شود.

به گزارش به نقل از روابط عمومی گروه سینمایی هنر و تجربه ، فیلم سینمایی تدفین به کارگردانی محمد تنابنده و تهیه کنندگی امیر سیدزاده از چهارشنبه 10 مرداد در سینماهای گروه هنر و تجربه میزبان تماشاگران می شود و همزمان با این اتفاق، اولین پوستر این اثر منتشر شد.

این فیلم که بر اساس فیلمنامه ای به قلم محمد تنابنده ساخته شده، با محوریتی ضدجنگ و با پرداختن به موضوعی انسانی در لوکیشن هایی در شهرستان دامغان مقابل دوربین رفته است.

حسین مهری، توماج دانش بهزادی، محمود نظرعلیان، مجید سعیدی، حامد طاهری، ایوب دمان و … از جمله بازیگران فیلم تدفین هستند.

در خلاصه داستان فیلم سینمایی تدفین آمده است: خیلی خنده داره … چشمهات و ببندی و باز کنی ببینی بابات نیست.

ببندی و باز کنی ببینی مادرت نیست.

ببندی و باز کنی ببینی عشقت نیست … .

محمد تنابنده علاوه بر این اثر، فیلم بلند آبستن را نیز کارگردانی کرده است و همچنین سال ها است به عنوان فیلمنامه نویس فعالیت می کند که مجموعه های نون خ ، پایتخت و دو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«تدفین» از 10 مرداد در گروه «هنر و تجربه»

«تدفین» از 10 مرداد در گروه «هنر و تجربه»