مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 3 مرداد 1403 ساعت 19:102024-07-24دانش

شیوه ساخت و ساز فعلی چالش جدی برای آیندگان


 رییس انجمن مهندسان راه و ساختمان ایران گفت: فرایند مقررات ملی ساختمان ایراد ندارد اما عدم اجرای مناسب آن محل درآمد برای شهرداری ها تبدیل شده و باید برای این مبحث فکری شود.

- ایسنا/مازندران  رییس انجمن مهندسان راه و ساختمان ایران گفت: فرایند مقررات ملی ساختمان ایراد ندارد اما عدم اجرای مناسب آن محل درآمد برای شهرداری ها تبدیل شده و باید برای این مبحث فکری شود.

منوچهر شیبانی اصل بعدازظهر امروز در حاشیه همایش آغاز به کار فعالیت انجمن مهندسان راه و ساختمان مازندران در ساری در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: فعالیت انجمن مهندسان راه و ساختمان ایران در سال 1373 آغاز شده است.

این انجمن بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و با مجوز وزارت فرهنگ و آموزش عالی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاسیس شده و در سال 1373 به ثبت رسمی رسیده است.

رییس انجمن مهندسان راه و ساختمان ایران با اعلام اینکه انجمن بنیاد غیر انتفاعی است، افزود: این مجموعه در زمینه های علمی، پژوهشی و فنی فعالیت کرده و تلاش می کند در جهت اعتلای مهندسی راه و ساختمان و جایگاه مهندسان آن اقدامات مناسبی انجام دهد.

وی با اعلام اینکه انجمن داری کمیته های مختلف تخصصی است، تصریح کرد: در دوره فعالیت انجمن با تصویب سند راهبردی 10 ساله انجمن برنامه راهبردی پنج ساله و برنامه اجرایی سالا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شیوه ساخت و ساز فعلی چالش جدی برای آیندگان

شیوه ساخت و ساز فعلی چالش جدی برای آیندگان