مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 مرداد 1403 ساعت 13:252024-07-29سياسي

همه موظف به همکاری با دولت جدید هستیم


همه موظف به همکاری با دولت جدید برای اعتلای نظام اسلامی هستیم.

- به گزارش خبرنگار مهر ، احمد محمدی زاده با صدور پیامی ضمن تبریک تنفیذ حکم ریاست جمهوری اسلامی ایران دکتر مسعود پزشکیان توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی ابراز داشت: دکتر پزشکیان با تنفیذ حکم ریاست جمهوری توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی، سکاندار هرم اجرایی کشور است و همه موظف به همکاری با دولت جدید برای اعتلای نظام اسلامی هستیم.

استاندار بوشهر با اشاره به خدمات کم نظیر دولت سیزدهم افزود: رییس جمهور با سه سفری که در مدت 24 ماه به استان بوشهر انجام داد، توجه ویژه ای به خواست مردم داشت و مصوبات ماندگاری را در این دوره به یادگار گذاشتند.

محمدی زاده تصریح کرد: دولت سیزدهم و رییس جمهور شهید آیت الله رییسی، خدمات قابل توجهی به مردم ارائه کرد و امیدوارم دولت چهاردهم و دکتر پزشکیان نیز در این مسیر به توفیق لازم برسند.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند، موفقیت دولت چهاردهم، پیروزی و سربلندی نظام اسلامی است و با تمام توان و انرژی برای تحقق این مهم گام بر می داریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همه موظف به همکاری با دولت جدید هستیم

همه موظف به همکاری با دولت جدید هستیم