مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 16 مرداد 1403 ساعت 15:152024-08-06سياسي

توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه پیرامون برداشت غلط برخی رسانه ها از یک جوابیه


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در پی درج یادداشتی در روزنامه اعتماد در تاریخ 14 مرداد 1403، مرکز رسانه قوه قضاییه توضیحاتی پیرامون این یادداشت را به این روزنامه ارسال کرد که طبق قانون مطبوعات در تاریخ 16 مرداد در همین رسانه منتشر گردید.

- بخشی از مجازات های تعیین شده برای شروین حاجی پور در دادگاه تجدید نظر لغو شده است، نه همه آن ها! به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در پی درج یادداشتی در روزنامه اعتماد در تاریخ 14 مرداد 1403، مرکز رسانه قوه قضاییه توضیحاتی پیرامون این یادداشت را به این روزنامه ارسال کرد که طبق قانون مطبوعات در تاریخ 16 مرداد در همین رسانه منتشر گردید.

متاسفانه برخی رسانه های دیگر بر اثر عدم دقت کافی، نسبت به بخشی از این جوابیه دچار برداشت خطا شده و قسمت هایی از آن را با تیتر غلط حکم دادگاه بدوی شروین حاجی پور لغو شد منتشر کرده اند.

این در حالی است که در جوابیه فوق الذکر تصریح و تاکید شده، دادگاه تجدید نظر بخش هایی از حکم آقای شروین حاجی پور در دادگاه بدوی را لغو کرده، نه همه مجازات ها و احکام صادره را.

همچنین چه در آن یادداشت و چه در سخنان سخنگوی قوه قضاییه در تاریخ 16 مرداد 1403، تاکید شده است که امکان درخواست اعاده دادرسی برای نامبرده در خصوص این پرونده وجود دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه پیرامون برداشت غلط برخی رسانه ها از یک جوابیه

توضیحات مرکز رسانه قوه قضاییه پیرامون برداشت غلط برخی رسانه ها از یک جوابیه