مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 تیر 1403 ساعت 11:002024-07-17سياسي

مردمی سازی سیستم پرداخت مالیات ها با دادن اختیار به مودیان برای تعیین محل هزینه کرد مالیات ها


عباس بیگدلی، نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درباره مصوبه جدید هیئت دولت مبنی بر اعطای اختیار به مودیان مالیاتی برای تعیین نحوه هزینه کرد مالیات پرداختی آن ها گفت: - نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی گفت: هنگامی که به مودیان مالیاتیِ مشمول تبصره ماد 100 این اختیار داده شود که تعیین کنند مالیات آنها در چه حوزه ای هزینه شود، در واقع مردمی سازی سیستم مالیات ستانی رخ می دهد.

عباس بیگدلی، نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درباره مصوبه جدید هیئت دولت مبنی بر اعطای اختیار به مودیان مالیاتی برای تعیین نحوه هزینه کرد مالیات پرداختی آن ها گفت: ارتقا فرهنگ مالیاتی در کشور ما یکی از ملزوماتی است که باید به آن توجه شود و برای ارتقاء این فرهنگ مالیاتی مردم باید احساس بازگشت خدمات ناشی از پرداخت مالیات را حس کنند.

  بیگدلی در ادامه بیان کرد: مردم باید خدمات ناشی از پرداخت مالیات را در سطح جامعه ببینند تا به این وسیله از ذهنیت منفی که نسبت به مالیات ها دارند دور شوند و تمایل پیدا کنند که مالیات خود را بپردازند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مردمی سازی سیستم پرداخت مالیات ها با دادن اختیار به مودیان برای تعیین محل هزینه کرد مالیات ها

مردمی سازی سیستم پرداخت مالیات ها با دادن اختیار به مودیان برای تعیین محل هزینه کرد مالیات ها