مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 تیر 1403 ساعت 14:202024-07-10سياسي

انعقاد تفاهم نامه سه جانبه بهره وری در استان کرمان


معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار کرمان گفت: در راستای دستیابی به اهداف و سیاست های ارتقاء سهم بهره وری در رشد اقتصادی کشور، تفاهم نامه همکاری سه جانبه در استان کرمان منعقد شد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، علی بیگ زاده صبح چهارشنبه در جلسه کمیته بهره وری استان و اهمیت آن، اظهار کرد: باید یک سوم از رشد اقتصادی کشور از مسیر بهره وری عملیاتی شود.

وی، ارتقا زیرساخت ها را در راستای افزایش بهره وری اعلام و بیان کرد: از خدمات ارزشمند دولت شهید آیت الله رییسی، فعال سازی واحدهای راکد و نیمه راکد بود که امیدواریم در دولت جدید با همین روند پیش رود.

بیگ زاده تاکید کرد: دستگاه های اجرایی حداکثر تا یک هفته آینده، برنامه های خود در حوزه بهره وری را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان جهت جمع بندی و هماهنگی اعلام کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار کرمان، همچنین استفاده از توان علمی دانشگاه های استان را در قالب تفاهم نامه بهره وری استان، مورد تاکید قرار داد.

محمدرضا وحیدی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان نیز در این جلسه گفت: در ابتدای سال، 16 برنامه برای رشد اقتصادی استان تهیه و تدوین و به دستگاه های اجرایی استان ابلاغ شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انعقاد تفاهم نامه سه جانبه بهره وری در استان کرمان

انعقاد تفاهم نامه سه جانبه بهره وری در استان کرمان