مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 تیر 1403 ساعت 11:352024-07-19پزشكي

پوشش واکسیناسیون سرخک در همدان بالاتر از میانگین کشوری است


کارشناس برنامه واکسیناسیون معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: پوشش واکسیناسیون mmr که مخفف واکسن سرخک، اوریون و سرخه است، در استان همدان بالاتر از میانگین کشوری است.

- همدان-کارشناس برنامه واکسیناسیون معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: پوشش واکسیناسیون mmr که مخفف واکسن سرخک، اوریون و سرخه است، در استان همدان بالاتر از میانگین کشوری است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، محمد هاشمی با بیان اینکه استان همدان از نظر پوشش واکسیناسیون mmr، در وضعیت خوبی به سر می برد، اظهار داشت: عدد پیش بینی برای کشور 95 درصد است، اما پوشش استانی ما در سال گذشته بالای 99 درصد بوده است.

وی با اشاره به اینکه پارسال پوشش واکسیناسیون mmr برای کودکان یک سال 100 درصد بوده است، گفت: برای 18 ماهگی هم 99.

6 درصد کودکان را پوشش دادیم.

کارشناس برنامه واکسیناسیون استان همدان با بیان اینکه سرخک یک بیماری ویروسی و خطرناک است که با علائمی مانند تب، ظهور بثورات غیر تاولی، سرفه و آبریزش بینی بروز می کند، اظهار داشت: این بیماری در کمین همه سنین است اما بیشترین درگیری مربوط به کودکان کمتر از دو سال است.

هاشمی با اشاره به اینکه واکسن سرخک، سرخجه و اوریون در دو نوبت برای کودکان 12 ماهه و 18 ماهگی تزریق می شود، تصریح کرد: اگرچه این واکسن عوارض خاصی ندارد اما ممکن ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پوشش واکسیناسیون سرخک در همدان بالاتر از میانگین کشوری است

پوشش واکسیناسیون سرخک در همدان بالاتر از میانگین کشوری است