مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 تیر 1403 ساعت 08:352024-07-15پزشكي

صید پشه آئدس در 5 استان / پشه جنوب بیماری زاتر است


در حال حاضر در پنج استان شامل هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، گیلان و مازندران پشه آئدس صید شده و نوع پشه صید شده در شمال و جنوب با یکدیگر متفاوت است و پشه جنوب تهاجمی تر و بیماری زاتر است و شدت بیماری بیشتری دارد.

- معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن اشاره به صید پشه آئدس در پنج استان کشور، گفت: نوع پشه صید شده در شمال و جنوب کشور با یکدیگر متفاوت است و پشه جنوب تهاجمی تر و بیماری زاتر بوده و شدت بیماری بیشتری دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در حاشیه جلسه با دکتر جاودان رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و مهندس دوستی استاندار هرمزگان در سفر به این استان، گفت: در حال حاضر در پنج استان شامل هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، گیلان و مازندران پشه آئدس صید شده و نوع پشه صید شده در شمال و جنوب با یکدیگر متفاوت است و پشه جنوب تهاجمی تر و بیماری زاتر است و شدت بیماری بیشتری دارد.

وی با اشاره به بازدیدهایش به همراه گروه های مختلف وزارت بهداشت شامل بخش مبارزه با بیماری ها و بخش آموزش همگانی و بهسازی محیط، از استان هرمزگان و شهرهای آلوده از نظر پشه آئدس و شهرهای در معرض خطر، گفت: تعداد زیادی از بیماران مبتلا به تب دنگی از کشورهای دیگر به ایران آمده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صید پشه آئدس در 5 استان / پشه جنوب بیماری زاتر است

صید پشه آئدس در 5 استان / پشه جنوب بیماری زاتر است