مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 خرداد 1403 ساعت 15:302024-06-05اجتماعي

هشدار پلیس فتای لرستان درباره فروش پرسش های آزمون


رییس پلیس فتای لرستان نسبت به کلاهبرداری از دانش آموزان و دانشجویان به بهانه فروش پرسش های امتحانات نهایی هشدار داد و گفت: در زمان برگزاری آزمون های نهایی، - ایسنا/لرستان رییس پلیس فتای لرستان نسبت به کلاهبرداری از دانش آموزان و دانشجویان به بهانه فروش پرسش های امتحانات نهایی هشدار داد و گفت: در زمان برگزاری آزمون های نهایی، دانش آموزان و دانشجویان باید مراقب افراد سودجو و فرصت طلب باشند.

سرگرد حسین سپهوند امروز (16 خرداد ماه) اظهار کرد: این افراد با سوءاستفاده از موقعیت حساس و نگرانی دانش آموزان و در پوشش تبلیغاتی مانند فروش سؤالات امتحان، اقدام به کلاهبرداری از آن ها می کنند.

برخی دانشجویان و دانش آموزانی نیز درگیر این نوع کلاهبرداری می شوند.

وی بیان کرد: تبلیغات این افراد سودجو معمولاً در بستر شبکه های اجتماعی و پیام رسان های اجتماعی انجام می شود و در نهایت، قربانیان را به صفحات فیشینگ هدایت و حساب بانکی آن ها را خالی می کنند یا سؤالاتی جعلی را به فروش می رسانند و سبب می شوند دانش آموزان و دانشجویان نتایج مطلوبی در امتحانات نگیرند.

سپهوند با بیان اینکه انتشار چنین آگهی هایی در فضای مجازی جرم است، گفت: هرگونه خرید و فروش تحت عنوان فروش سؤالات آزمون در فضای مجازی جرم است و با متخلفان برابر با قانون برخورد خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار پلیس فتای لرستان درباره فروش پرسش های آزمون

هشدار پلیس فتای لرستان درباره فروش پرسش های آزمون