مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 اردیبهشت 1403 ساعت 12:152024-04-28بين الملل

آحارونوت: زمان آن رسیده کابینه نتانیاهو کنار برود/ امکان نابودی حماس در عملیات رفح وجود ندارد


تحلیلگر سیاسی رژیم صهیونیستی ضمن غیرممکن دانستن ادعای کابینه نتانیاهو درباره رویای نابودی جنبش حماس با عملیات رفح تاکید کرد زمان آن رسیده که کابینه نتانیاهو جایگزین شود.

- تحلیلگر سیاسی رژیم صهیونیستی ضمن غیرممکن دانستن ادعای کابینه نتانیاهو درباره رویای نابودی جنبش حماس با عملیات رفح تاکید کرد زمان آن رسیده که کابینه نتانیاهو جایگزین شود.

به گزارش ایسنا، شیمون شفر تحلیلگر سیاسی روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت امروز گفت: پس از گذشت بیش از 200 روز از جنگ، نتانیاهو و گانتس به ما قول دادند که جنگ در رفح حماس را نابود خواهد کرد اما امکان آن وجود ندارد.

شفر در ادامه اظهار کرد: ما الآن باید بهای خواسته شده را بپردازیم و عزیزانمان را به هر قیمتی از غزه برگردانیم تا این جنگ که مانندی برای آن نمی شناسیم، متوقف شود، البته ما چیزی درباره 100 هزار اسراییلی که آواره شدند، نمی گوییم.

این تحلیلگر افزود: پیدا کردن کلمات برایم سخت است به همین دلیل تنها می گویم، کافی است وقت آن رسیده که ما مردم، این کابینه شرور به ریاست بنیامین نتانیاهو را که از پذیرش مسؤولیت نقش خود در فاجعه هفتم اکتبر امتناع کرده و همچنان ما را به سمت پرتگاه می برد، جایگزین کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آحارونوت: زمان آن رسیده کابینه نتانیاهو کنار برود/ امکان نابودی حماس در عملیات رفح وجود ندارد

آحارونوت: زمان آن رسیده کابینه نتانیاهو کنار برود/ امکان نابودی حماس در عملیات رفح وجود ندارد