مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 فروردین 1403 ساعت 12:302024-04-10سياسي

انتقاد شدید آیت الله علم الهدی از چالش بدحجابی


نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه در سایه یک فتنه خارجی، خواهان حاکمیت بی حجابی در کشورمان هستند، گفت: مسئله بی حجابی ابراز می شود تا غیرت مردم را متزلزل کند و در این شرایط، - به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه سیاسی نماز عید سعید فطر که با حضور هزاران نفر از زائران و مجاوران در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن عید بندگی به اقشار و آحاد مردم مشهد اظهارداشت: زُخر که در دعای قنوت نماز عید به آن اشاره کردیم، به معنی سرمایه نهادی و بنیادی است.

دلیل اینکه عید فطر هم به این نام خوانده شده، به خاطر این است که امت پیامبر(ص) در این روز به مقام عبودیت و ابرار می رسند تا احیاگر ارزش های دین خدا و سنت پیامبر(ص) باشند و با عمل به تکلیف خود در تبلیغ دین و احیای ارزش ها، به سرمایه نهادی و بنیادی پیامبر اکرم(ص) تبدیل شوند.

وی افزود: در دعای قنوت، پس از این به شَرَف اشاره می شود تا بدانیم شرف پیامبر(ص) در دین است با ارزش ها، شعائر و مبانی وابسته به قرآنی‎اش که در جامعه و سطح زندگی مردم تحقق پیدا می کند.

کِرامَتاً وَ مَزیداً نیز بیانگر همان کرامت و عظمتی است که برپایه حاکمیت ارزش های دین بر جامعه برای اهل بیت(ع) حاصل شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد شدید آیت الله علم الهدی از چالش بدحجابی

انتقاد شدید آیت الله علم الهدی از چالش بدحجابی