مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 فروردین 1403 ساعت 09:102024-03-23اقتصادي

کولرهای گازی بلای جان صنعت برق


علیرغم اینکه مصرف کولرهای گازی فقط مناسب مناطق گرمسیری است، این روزها در اکثر خانه ها کولرهای گازی رخ نمایی می کند و این در حالی است که این کولرها تا هشت برابر نسبت به کولرهای آبی مصرف انرژی دارند.

- علیرغم اینکه مصرف کولرهای گازی فقط مناسب مناطق گرمسیری است، این روزها در اکثر خانه ها کولرهای گازی رخ نمایی می کند و این در حالی است که این کولرها تا هشت برابر نسبت به کولرهای آبی مصرف انرژی دارند.

به گزارش ایسنا، عموم دستگاه های سرمایشی که در بخش خانگی در کشور استفاده می شود شامل کولرهای آبی و یا گازی است، در بین سیستم های سرمایشی غیرآبی دو نوع سیستم تراکمی و جذبی وجود دارد که در بخش خانگی عموماً از نوع تراکمی استفاده می شود.

در شش سال گذشته تغییرات مختصری در راندمان کولرهای گازی ایجاد شده که راندمان کولرهای اینورتر می تواند 10 تا 15 درصد بهبود پیدا کند.

متوسط بازده کولرهایی که اکنون در کشور استفاده می شود 10 بی تی یو هروات است، وقتی می گوییم یک کولر 24 هزار بی تی یو در ساعت می تواند سرمایش تولید کند، معادل 2.

4 کیلووات مصرف آن است که این مقدار تا نزدیک 2.

1 کیلو وات هم کاهش پیدا کرده است و در بهترین شرایط قرار دارد که اکنون در کشور هم استفاده می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کولرهای گازی بلای جان صنعت برق

کولرهای گازی بلای جان صنعت برق